Kursdag på Haux i Oslo

Kursdag på Haux i Oslo, en herlig dag sammen med Camilla Uggerud.
Her hadde vi en nydelig modell, med halv langt og litt fint hår. Modellen ønsket lengde, volum og balayage. Vi satt på 3 pakker slim weft og 3 sandwich i teip Extension fra Easihair pro i front.

Med våre hybrid kurs får du fordelen av å dekke alle kunders ønsker og behov, da man fint kan kombinere slim weft og teip Extension.

Slim weft er et revolusjonerende produkt, og det aller nyeste innen hair extensions. Slim weft har EHP’s sin fantastiske hårkvalitet og finnes i de mest populære fargene inkludert balayage farger.

Med Slim weft har du uendelige muligheter for å tilpasse det perfekte hår til din kunde. Den 2 mm tynne og 28 cm brede veften er konstruert på en unik måte. Den kan klippes i den lengden du ønsker, uten at weften ødelegges eller mister hår. Finnes i 40, 50, 60 og 70 cm hårlengde, med 2 stykker 28 cm bred i hver pakke.

Kursene gir deg kunnskap og trygghet til å bli en EHP hair extension spesialist. Her går vi igjennom plassering av extension, fargevalg og produkter for extension.

Takk for en herlig dag med en fantastisk gjeng.

Ønsker dere også å starte med dette i deres salong?
Vi tilbyr ulike kurs for parykker, hårdeler, hair Extensions og god oppfølging.
Ta kontakt for mer informasjon på telefon nummer: 40402417
eller på epost: truls@haargrossisten.no

Del innlegg: