Kursdag på studio Fønix

Spennende kursdag på studio Fønix på Hønefoss. Vi var igjennom alle de viktige forhåndsreglene, som er viktig før man setter på Extention, som blant annet å sjekke om håret tåler det, til hvordan kunden liker å bruke håret til daglig. Vi var også igjennom viktigheten av riktig plassering av festene, når man jobber med teip Extention, for å få det fantastiske resultatet EHP da blir. Her jobbet vi på 3 flotte modeller med forskjellige utgangspunkt.

Modell 1: Hun hadde et ganske tynt og fint hår, og ønsket volum og lengde. Her holdt det med 2 pakker. Vi brukte 1 pk 10NB12N og 1 pakke 12N Vi halvblandet disse. Det gir et naturlig og lekkert spill i håret. Ble hun ikke fin?

Modell 2: Modellen hadde tynt, fint hår og ønsket volum og lengde. Her valgte vi å bruke 10NB12N. Dette er en lekker 2 blandet farge som er en av våre bestselgere. Nydelig naturlig beige blond farge. Vi elsker den. Vi satt på 2 pakker i 50cm og 1 pakke i 40 cm for å lage en naturlig overgang mellom modellens hår og extention håret. Dette er noe vi anbefaler å gjøre om man skal sette på mer en dobbelt så langt hår. Da slipper man å klippe en gradering på håret etter påsetting.

Modell 3: Modellen her hadde normal tykkelse på håret sitt, men hadde dessverre vært litt uheldig med stearinlys. Vi begynte med å sette på en pakke med 10G8A, for å fylle inn der det manglet hår. Men modellen likte så godt lengden på håret hun fikk av extention håret, at vi valgte å fylle inn 1 pakke til i 10G8A. Så her ble det også volum, lengde, og et nydelig sluttresultat.

Takk for en herlig dag med en fantastisk gjeng i flotte lokaler på Studio Fønix.

Ønsker dere også å starte med dette i deres salong?
Vi tilbyr ulike kurs for parykker, hårdeler, hair Extensions og god oppfølging.
Ta kontakt for mer informasjon på telefon nummer: 40402417
eller på epost: truls@haargrossisten.no

Del innlegg: