Kursdag på studio Fønix på Hønefoss

Spennende kursdag på studio Fønix på Hønefoss. Vi var igjennom alle de viktige forhåndsreglene, som er viktig før man setter på Extention, som blant annet å sjekke om håret tåler det, til hvordan kunden liker å bruke håret til daglig. Vi var også igjennom viktigheten av riktig plassering av festene, når man jobber med teip Extention, for å få det fantastiske resultatet EHP da blir. Her jobbet vi på 3 flotte modeller med forskjellige utgangspunkt.

Modell 1: Hun hadde et ganske tynt og fint hår, og ønsket volum og lengde. Her holdt det med 2 pakker. Vi brukte 1 pk 10NB12N og 1 pakke 12N Vi halvblandet disse. Det gir et naturlig og lekkert spill i håret. Ble hun ikke fin?

Modell 2: Modellen hadde tynt, fint hår og ønsket volum og lengde. Her valgte vi å bruke 10NB12N. Dette er en lekker 2 blandet farge som er en av våre bestselgere. Nydelig naturlig beige blond farge. Vi elsker den. Vi satt på 2 pakker i 50cm og 1 pakke i 40 cm for å lage en naturlig overgang mellom modellens hår og extention håret. Dette er noe vi anbefaler å gjøre om man skal sette på mer en dobbelt så langt hår. Da slipper man å klippe en gradering på håret etter påsetting.

Modell 3: Modellen her hadde normal tykkelse på håret sitt, men hadde dessverre vært litt uheldig med stearinlys. Vi begynte med å sette på en pakke med 10G8A, for å fylle inn der det manglet hår. Men modellen likte så godt lengden på håret hun fikk av extention håret, at vi valgte å fylle inn 1 pakke til i 10G8A. Så her ble det også volum, lengde, og et nydelig sluttresultat.

Takk for en herlig dag med en fantastisk gjeng i flotte lokaler på Studio Fønix.

Ønsker dere også å starte med dette i deres salong?
Vi tilbyr ulike kurs for parykker, hårdeler, hair Extensions og god oppfølging.
Ta kontakt for mer informasjon på telefon nummer: 40402417
eller på epost: truls@haargrossisten.no

Del innlegg: