Extensions og Parykker

PARYKKER FRA JON RENAU

Jon Renau ble etablert i 1984 av John og Stella Reynolds, og har utviklet seg til verdens ledende internasjonale produsent av parykker, hårdeler og hair extensions. De har fokus på å utvikle nye og bedre hår løsninger, samt være oppdatert på moter å trender. Jon Renau er opptatt av å levere produkter som er både naturtro og moteriktig. Produktene deres er komfortable å bruke og de har en rekke innovative løsninger som sluttbruker vil verdsette. Jon Renau har et stort utvalg som består av mer enn 1500 produkter innen parykker, extensions, hårdeler, topper, hodeplagg og hårpleieprodukter. De er også kjent for sine unike farge kombinasjoner.

TAPE IN EXTENSION

Vårt EHP tape in extensions er et av de aller beste på markedet! Det har meget god kvalitet og holdbarhet! Det er laget med 100% ekte remy hår. Som betyr at skjellagene i håret er inntakte. De er gjenbrukbare og kan bli brukt til å få økt lengde, volum, kjemisk fri farge eller til å rette opp/ endre en klipp. Anbefalt repåsetting etter 6-8 uker. Extensionet kommer i tre forskjellige lengder (30, 40 og 50cm.) og vi har et meget godt utvalg av farger! Både i ensfarget, tofarget, trefarget, ettervekst og bayalagefarger! Ta kontakt om du ønsker en gratis konsultasjonstime.

SLIM WEFT HAIR EXTENSION

Slim weft er et revolusjonerende produkt, og det aller nyeste innen hair extensions. Slim weft har EHP’s sin fantastiske hårkvalitet og finnes i de mest populære fargene inkludert balayage farger. Med Slim weft har du uendelige muligheter for å tilpasse det perfekte hår til din kunde. Den 2 mm tynne og 28 cm brede veften er konstruert på en unik måte. Den kan klippes i den lengden du ønsker, uten at weften ødelegges eller mister hår. Finnes i 40, 50, 60 og 70 cm hårlengde, med 2 stykker 28 cm bred i hver pakke.