Om oss

Vi er en familiebedrift som har over 25 års erfaring med hairextension og har vært i den alternative hårbransjen i over 45 år. Våre Tape in extension er laget av 100% remy naturhår med intakte skjellag. De brukes til lengde, volum og fargeforandringer.

Easilengths er det raskeste, sikreste og mest naturlige hårpåsettingssystemet på markedet, for ikke å nevne den salongbehandlingen som gir høyest fortjeneste.

Over 100 tusen kvinner i Norge lider av hårtap og 1/4 av våre kvinnelige salongkunder ønsker seg et tykkere, fyldigere eller lengre hår. Da er det ikke alltid nok og være en dyktig frisør for at kunden skal kunne se og føle seg på sitt aller beste. Ikke bare er det et ønske, men mange trenger en måte og få mer holdbart volum og lenge. Mange frisører tror på å selge hair extension som fra en meny, men vi ser hair extension som en del av stylingtjenester eller som en hårbehandling.

Hvis du ikke tilbyr kundene dine tape in extension, mister du de til frisøren på hjørnet eller andre siden av byen. Ikke gi kundene mulighet til å sitte i noen andres stol, tilby kundene dine mer. Vi hjelper deg i gang med å gi service og behandlingstilbudet ditt et betydelig løft.

Gi bedriften din en betydelig økning innen service- og behandlingstilbudet ved å bli en easihair pro frisør, og del vår lidenskap for vakkert hår med kundene dine!

Bli med i vårt utrolige team av suksessfulle og profesjonelle frisører. Kontakt oss i dag og få fart på karriæren.

ivy-Carnegie-easihairpro-tape-inextensions-1-e1496074476643