OM OSS:

Vi hos Hårgrossisten er stolte av vår over 50 år lange erfaring med hårbehandlinger. Vi er ikke bare en vanlig frisørsalong, vi er også en pålitelig distributør av produkter fra de anerkjente merkene Jon Renau og Easyhair pro her i Norge. Vårt team består av erfarne frisører med lang fartstid innen bransjen, og vi er stadig oppdatert på de siste trendene og innovative løsninger.

Ikke bare utfører vi de tradisjonelle frisørbehandlingene, vi leverer også et bredt utvalg av hair-extensions, hårerstatninger, parykker, toppere og hodeplagg. Våre to hovedleverandører, Jon Renau og Easihair pro, garanterer oss produkter av topp kvalitet som vi kan tilby våre kunder.

Vi tilbyr også trikologibehandling.

Vårt fremste mål er å gi våre gjester enestående produkter og behandlinger som får dem til å føle seg fantastiske til enhver tid. Vi setter stor verdi på å bygge sterke relasjoner med våre kunder, og vi legger vekt på en eksepsjonell serviceopplevelse. Vi er stolte av å kunne levere kvalitet i alle ledd og streber alltid etter å overgå forventningene til våre kunder.

Besøk vårt team av dyktige og profesjonelle frisører, som deler vår lidenskap for vakkert hår! Vi ønsker å gi deg en opplevelse utenom det vanlige, hvor du kan nyte spesialtilpassede behandlinger av høyeste standard.

Ta kontakt med oss i dag for å oppdage vårt spennende tilbud. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg med å realisere drømmehåret ditt og gi deg den selvtilliten du fortjener!