Truls og Trine

TRULS OG TRINE - OVER 50 ÅRS ERFARING MED HÅRBEHANDLINGER:

På vårt hårsenter vil du møte frisører med lang erfaring og ekspertise innen bransjen. Vi er dedikerte til å holde oss oppdatert på de nyeste produktene, motene og trendene, slik at vi kan tilby deg det aller beste.
 
Vi i Hårgrossisten er en engasjert distributør av produkter fra Jon Renau og Easyhair Pro i Norge. Vi er stolte av å være distributører for disse fantastiske merkene, og ønsker å dele vår lidenskap for hår med deg.
 
Enten du er ute etter hair-extensions, hårerstatninger, parykker, toppere eller hodeplagg, kan du være trygg på at vi har det du trenger. Våre hovedleverandører Jon Renau og Easyhair Pro sørger for at vi alltid har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter som passer alle dine behov.
 
Vi ønsker å skape en positiv og personlig opplevelse for deg. Vi vet hvor viktig håret er for selvfølelsen og selvtilliten til våre kunder, og vi er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen. Uansett om du ønsker å forlenge håret ditt med nydelig hair-extension, ønsker å erstatte tapet av hår, eller bare vil eksperimentere med en ny frisyre, er vi her for å veilede deg gjennom prosessen.
 
Vårt mål er å gjøre deg selvsikker, og vi ser frem til å ta vare på deg og hjelpe deg.
 
Velkommen til oss!