Oslo

OSLO

Vi har åpnet butikk på Frogner i Oslo.
 
Opplev eksepsjonell kvalitet og enestående erfaring hos oss på Hårgrossisten – din destinasjon for spesialisttjenester innen hår.
 
Vi skiller oss ut med et team av lidenskapelige profesjonelle. I avdelingen vår i Oslo møter du  Erane som er vår egen stylist og makeupartist, og som også er ekspert på hair extensions.
Med hennes ekspertise og kreativitet, vil du oppdage en verden av fantastiske muligheter for å transformere ditt utseende og forsterke din naturlige skjønnhet.
 
Vi er også spesialister på hårerstatninger og tilbyr et bredt utvalg av parykker, toppere og hodeplagg. Våre produkter er levert av våre to hovedleverandører, Jon Renau og Easihair pro – anerkjente navn som er kjent for sin uovertrufne kvalitet og estetikk.
 
Hos Hårgrossisten er vårt mål å overgå dine forventninger. Vi ønsker å gi deg en opplevelse som ikke bare forvandler ditt ytre, men også øker din selvfølelse og gir deg selvtillit. Vi verdsetter sterke og positive relasjoner med våre kunder, og vår topprioritet er å levere tjenester av høyeste kvalitet, sammen med en topp service.
 
Så kom og besøk oss i Eckersbergs gate 33, hvor vi ser frem til å ønske deg velkommen inn i en verden av skjønnhet og forvandling. La oss sammen skape et unikt uttrykk som fremhever din personlighet og får deg til å stråle.