Nyheter

Easihair Pro

Clip In Extension fra EHP

Nå er det enda enklere og rimeligere for kundene dine å si JA til en av de 6 Easihair Pro looksene, fra Mini Volume opp til Extreme Length.

Les mer »
Easihair Pro

Farger fra EHP

Våre farger fra EHP kommer i mange unike farge kombinasjoner med ettervekst, kalde blonde og grå farger. Vi har farger som matcher alle våre unike kunder.

Les mer »
Easihair Pro

Undetectable tape in extension

Undetectable tape in extension lanseres hos Easihair pro 1 Juni og kommer i 30 fine farger. Vi gleder oss veldig til disse Undetectable tape in extension kommer.

Les mer »
Jon Renau

Reimagined Human Hair

Reimagined human hair kolleksjon fra Jon Renau er nå tilgjengelig i alle våre bestselgende farger. Opplev den ultimate kvaliteten, stilen og komforten.

Les mer »
Easihair Pro

Kursdag hos Hårmagi

I går hadde jeg den gleden av å holde EHP Slim weft kurs på Hårmagi i Sandvika. Utrolig flinke frisører som virkelig har mål og ambisjoner for faget sitt.

Les mer »
Easihair Pro

Slim Weft i 17 nye farger

1 Juni kommer Slim weft ut med 17 nye vakre farger. Slim weft er laget med 100% Remy hår. Slim Weft er designer slik at du kan bruke flere wefter på samme rad.

Les mer »
Jon Renau

Ny SmartLace kolleksjon

Vår nye SmartLace kolleksjon fra Jon Renau kommer nå med fire nye syntetiske modeller. Parykkene passer til de fleste og git deg en sikker passform.

Les mer »
Opplæring

Kursdag på Haux i Oslo

En herlig dag med Camilla på Haux i Oslo. Her hadde vi en nydelig modell, med halv langt og litt fint hår. Modellen ønsket lengde, volum og balayage.

Les mer »