TopFiber har kommet til Norge

Nå er verdens første og eneste elektriske hårfiberapplikator her.

ELEKTRISKE HÅRFIBERAPPLIKATOR
Med tre hastighetsalternativer tilpasser den elektriske hårfiberapplikatoren påføringen av hårfibrene og gir deg en enkel og komfortabel påføring.

TopFiber blander seg lett sammen med ditt eget hår for å fylle ut tynne områder og skjuler hårtap. Fibrene festes godt til håret ved hjelp av en elektrisk ladning og skaper en umiddelbar effekt av fyldigere hår.

Fiberkammen hindrer at det dannes støv i ansiktet når fibrene sparyes på. Bruk også en fiberholdspray for å styrke båndet mellom fibrene og ditt eksisterende hår for å gi lengre varighet og bedre resultater.

TopFiber hårbyggende fiber er tilgjengelig i åtte toner – jo mørkere tone, jo bedre dekning. Du får TopFiber i grå, svart, rødbrun, blond, medium blond, lys brun, medium brun og mørke brun.

Tre pakningsstørrelser. Hvor lenge varer en flaske TopFiber; vanlig 15 g – ca 30 dager, stor 28 g – ca 60 dager eller mer, kjempe 45 g – ca 120 dager eller mer. Dette kvalitetsproduktet er enkelt å bruke og er tilgjengelig for både profesjonelle og hjemmebruk.

Hvordan bruke TopFiber:

1. Bruk produktet kun i tørt hår.
2. Dryss TopFiber-fibre på problemområdet direkte fra flasken eller bruk den elektriske hårfiberapplikatoren.
3. Hold ca 10-15 cm over området som skal tyknes. For å dekke mindre områder,
bring boksen nærmere området som skal tykkes. Klem eller rist glasset.
4. Bruk en hårbørste eller kam etter eget valg og style håret som du ønsker.
6. Til slutt bruker du fiberholdspray for å sette håret.
7. Du kan fjerne TopFiber-fibre fra håret ved å vaske håret.
8. Oppbevar på et tørt sted.

Topfiber er et unikt produkt fra Finland, oppfunnet av Arto Martiskainen. Martiskainen har jobbet med hårstyling siden 1973, først som eier av flere frisørsalonger, importør av hårprodukter og nå som oppfinner av hårprodukter. Tidligere kunder av Martiskainen hadde stadig problemer med å bruke manuelle sprayapplikatorer fordi disse var upraktiske å bruke, dermed meldte han seg på en produktutviklingsklasse. Etter å ha gått sammen med studenter fra Aalto-universitetet, ble den elektriske applikatoren TopFiber laget. Hårfibrene som brukes produserer i Martiskainens eget produksjonsanlegg. Fiberproduktet er et naturfiber av god kvalitet.

Del innlegg: