CASCADING COLOR KOLLEKSJON

Besøk våre butikker i Skien og Oslo.
Eckersbergs gate 33, 0266 Oslo eller Klostergata 33, 3732 Skien.

Den nye Cascading Color kolleksjon fra Jon Renau er nå tilgjengelig og kommer i 6 nye og elegante farger. Fargene er tilgjengelig i flere kolleksjoner og capdesigns, som SmartLace, SmartLace Lite, O’solite og Mono Top. Fargene kommer med mørke røtter som går elegant over til lysere ender, som igjen gir en naturlig effekt. Denne kolleksjonen finner du i noen av våre mest populære parykker med lengre lengder, rette stiler og milde bølger. 

Fargene kommer i disse syntetiske parykkene: Alessandra, Amber, Courtney, Elle, Heidi, Mila, Miranda, Rachel, Sarah, Zara, Miranda lite, Rachel lite, Zara lite, Amanda, Camilla, Sandra, og Angelique. Naturlige og flotte syntetiske kvalitetsparykker til gode priser!

Sjekk ut kolleksjon på jonrenau.com
Ta gjerne kontakt med oss

Møt våre farger fra Cascading Color Kolleksjon: Solstice, Sunshine, Fawn, Autumn, Sunrise og Midnight.

SUNSHINE
Sunshine gir deg en naturlig og solbleket look med medium brun bunnfarge, som fades over til en honningblond farge i endene.

MIDNIGHT
For å skape en dynamisk dybde finner du Midnight med sine mørke røtter som glir over til et glitrende askeblond og soppbrune toner.

SUNRISE
Er en farge som er designet for å ligne en nydelig soloppgang. Her får du mørk og elegant bunnfarge som går over til kobber toner.

AUTUMN
I denne elegante fargeblandingen får du kastanjebrun bunn som fades over til kobberaktige fargetoner.

SOLSTICE
Med mørk bunnfarge, som gradevis går over til platinablonde ender, får du en sommerlig look året rundt.

FAWN
For en naturlig og tidløs stil finner du fargen Fawn, med rsin fyldig mørke bunn, som blander seg inn med honning og platinablonde nyanser.

Del innlegg: