Ny hodeplagg kolleksjon

Besøk våre butikker i Skien og Oslo.
Eckersbergs gate 33, 0266 Oslo eller Klostergata 33, 3732 Skien.

Ny hodeplagg kolleksjon fra Jon Renau er nå tilgjengelig. Her finner du hodeplagg som er laget med bærekraftig, lett og pustende bambusviskose, og som tilbyr naturlig UV-motstand. Materialet passer for alle årstider og hjelper deg både med å holde deg kjølig om sommeren og beholde varmen om vinteren, som for eksempel Cozy Hat.

Softies, luer og skjerf er moteriktige alternativer til hverdagsbruk og andre anledninger. Et annet alternativ til parykk som gir god komfort og stil. Med egenskaper som fukttransporterende, animikrobielle og antibakterielle sikrer du deg friskhet igjennom dagen og en moteriktig dekning. 

I hodeplagg kolleksjonen finner du Blossom Softie, Button Softie, Reversible Softie Headscarf, Reversible Softie Wrap og Cozy Hat i mange forskjellige farger og print.

Sjekk ut vår nettbutikk haarbutikken.no

THE BLOSSOM SOFTIE
Rynkete og dobbeltforede Blossom Softie tilbyr et stilig parykkalternativ i pustende bambusviskose. Et heldekkende hodeplagg designet for komfort og varme.

BUTTON SOFTIE
Button Softie kombinerer eleganse og komfort, med kontrasterende knapper på myk bambusviskose. Lett, pustende og termoregulerende materialet gjør dette til et luksuriøst alternativ til parykker og toppere.

REVERSIBLE SOFTIE HEADSCARF
Et lett, vendbart hodeskjerf som tilbyr brukere to elegante stiler i ett. Designet med høykvalitets, naturlig pustende bambusviskose, er dette skjerfet termoregulerende for varmt og kjølig vær.

REVERSIBLE SOFTIE WRAP
Designet for allsidighet, kan du style denne Reversible Softie Wrap alene eller over favorittparykken din. Den er også vendbar, slik at du kan nyte to farger eller mønstre i ett! Softomslaget gir full dekning, er laget av bambusviskose, et mykt og pustende parykkalternativ.

COZY HAT
Jon Renaus første vinterlue er et flott alternativ til tradisjonelle parykker og toppere. Designet med den mykeste rayon. Denne pustende, heldekkende luen har termoregulerende egenskaper som gjør den ideell for både varme og kalde temperaturer.

Del innlegg: