Georgeous Grey Collection

Besøk våre butikker i Skien og Oslo.
Eckersbergs gate 33, 0266 Oslo eller Klostergata 33, 3732 Skien.

Georgeous Grey Collection

Nå har Jon Renau kommet med 3 nye flotte gråfarger som gir et naturlig utseende av grå vekst. De er tilgjengelige for bestilling i over 20 av våre mest populære og syntetiske parykker. Fargene heter Peppercorn, Moonlight og Mist. 

De kommer i disse modellene: Annette, Courtney, Elle, Emilia, Evan, Hillary, January, Julianne, Kristen, Kristi, Mariska, Mariska-Petite, Scarlett, Victoria, Mono Jazz, Mono Simplicity, Bree, Gaby, Jazz, Jazz-Petite, Natalie, Sheena og Allure.

Sjekk ut kolleksjon på jonrenau.com
Ta gjerne kontakt med oss


Møt våre farger i Georgeous Grey Collection, Mist, Peppercorn og Moonlight.

MIST
Denne parykken blander blekgrå og solbelyste brune nyanser sammen til et naturlig utseende og som gir en jevn fargegradering. Du finner denne grå parykkfargen i våre mest populære stiler. 

MOONLIGHT
Med Moonlight får du en parykk som gir deg lyse sølvtoner foran og som blander seg naturlig inn med dype og stormfulle toner i nakken. Oppdag denne grå parykkfargen i mer enn 20 stiler.

PEPPERCORN
Denne grå salt- og pepperfargen fanger den naturlige ankomsten til sølvtråder. Med mørke og lyse nyanser, og med en lysere front hjelper denne parykken til med å oppnå et utseendet til et naturlig vekst. Du finner denne grå parykkfargen i våre mest populære stiler. 

Del innlegg: