Sertifisering og kurser

Bli med oss på hair extension kurs!

For å kunne bruke våre tape in extension må du først bli sertifisert ved og gjennomføre vårt gratis hair extension kurs. Kurset kan fullføres online, men du er også alltid mer enn velkommen til og komme til oss i våre lokaler i skien på kurs. Har du ikke jobbet med tape in extension før anbefaler vi og komme til oss på kurs, eller at vi kommer til deres salong for en praktisk gjennomgang etter dere har fullført online kurs.

Tape in extension - kurs/sertifisering

Hva kurset inneholder:

  • Påsetting, fjerning og repåsetting av tape in extension.
  • Få en forståelse av historien om natur hårs extension, samt veiledning om konsultasjoner, skadet hår og pleie produkter, fargevalg / blanding, plassering av tape in extension, skjæring / jevn gradering, problemløsing, fjerning / repåsetting, pleie av hairextension, prising, bestilling, og retur.
  • Å bli en sertifisert easihair pro frisør har aldri vært enklere eller rimeligere. easihair pro tilbyr 3 kurs alternativer: online kurs , kurs i salong eller kurs i våre lokaler i Skien(anbefales).
  • EasiLengths er et produkt bare for profesjonelle frisører – så alle kurs deltagere må være ferdig utdannet frisør eller gå i lære til og bli frisør.

Vi kontakter deg iløpet av 24-48 timer etter registrering!